TERMÉSZETTUDOMÁNY / Csillagászat kategória termékei
A

: A "repülő csészealjak" rejtélye

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Csillagászat Meteorológia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Gyorsuló idő

Terjedelem:

227 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Gill atya először június 26-án, majd a következő estén és az ez utáni hónapokban többször élte át a harmadik típusú közeli találkozást, amelyből elegendő lesz a leglényegesebb részleteket idézni. Este hat órakor vettek észre egy - Gill tiszteletes szavával élve - nagy UFO-t. Bár már napnyugta után voltak, a következő tizenöt percben teljesen világos volt. Az UFO tetején alakokat láttak megjelenni, szám szerint négyet. "Nem volt kétségem afelől, hogy emberi lények voltak. Talán ugyanaz az objektum volt ez, amit előző éjszaka Anyahajónak neveztem el. Egyidejűleg két kisebb, mozdulatlan UFO-t is láttam: az egyiket a dombok, a másikat a fejünk fölött. Úgy látszott, mintha a nagyobbikon levő egy vagy két személy valamit csinált volna a fedélzet közepén. Időnként föléhajoltak, és fölemelték a karjukat, mintha valamit megigazítottak vagy fölszereltek volna, ami nem volt látható. Az egyik alak állni látszott, lenézve ránk (a mintegy tucatnyi emberre). Fejem fölé emeltem a karomat, és integettem. Meglepetésemre az alak ugyanezt tette.."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!