TERMÉSZETTUDOMÁNY / Csillagászat kategória termékei
A távcső világa

, : A távcső világa

Kiadás:

Budapest, 1958

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Csillagászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

538 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A Gondolat Kiadó a Természettudományi Társulat hagyományait követi, amikor a Természet Világa sorozatban olyan könyveket jelentet meg, amelyek a modern természettudomány egy-egy ágának eredményeiről és problémáiól tájékoztatják az olvasókat. A sorozat e kötetének, "A távcső világá"-nak tárgya a csillagászat tudománya. Kulin Györgynek hasonló című kötete 1941-ben jelent meg a Természettudományi Társulat kiadásában. Ennek a műnek kettős célja volt. Egyrészt a csillagászat legfontosabb eredményeit, másrészt a távcső-készítés házi módszereit ismertette, hogy az érdeklődők saját készítésű távcsöveikkel szemlélői lehessenek az égbolt jelenségeinek és a tudományos csillagászat számára is értékes megfigyeléseket végezhessenek. A könyv sikere igazolta, hogy nálunk is szükség van olyan csillagászati ismeretterjesztő munkára, amely egyben a magyar műkedvelő csillagászat fellendülését is elősegíti.

leírás:

Borítója szakadozott.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!