TERMÉSZETTUDOMÁNY / Csillagászat kategória termékei
Mi az idő?

Mi az idő?

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Csillagászat Filozófia Fizika Régészet Általános földrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

239 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632806611

tartalom:

˝Korunk felgyorsult életritmusában egyre nagyobb jelentőségre tesz szert az idő. Szinte versenyt futunk az idővel. Az eredményes tevékenység jó időbeosztást feltételez. Az idővel ˝gazdálkodunk˝, időt ˝nyerhetünk˝ vagy ˝veszíthetünk˝, az időt ˝pocsékolhatjuk˝, sz idő ˝nekünk vagy ellenünk dolgozik˝ stb. Mi is valójában az idő? Változott-e az ember időről időre alkotott elképzelése, felfogása? Hogyan mérjük az időt? Mi a pontos idő? Megváltoztatható-e az idő egyirányú folyása? Mit kell érteni az idő relativitásán? Mi a biokronometria és a biokronológia? Melyek az idő hatékony gyakorlati felhasználhatóságának lehetőségei? Ezekre a kérdésekre kíván választ adni a jelen tanulmánykötet, bemutatva a filozófia, a csillagászat, a fizika, valamint a biológia legújabb eredményeit.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!