TERMÉSZETTUDOMÁNY / Csillagászat kategória termékei

: "Az egek hirdetik". A világűrben Isten nyomai

Kiadás:

Budapest, 1936

Kiadó:

Pázmány Péter Irodalmi Társaság

Kategóriák:

Csillagászat Fizika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

210 p., ill.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"P. Lenz János könyve nem szakkönyv, nem csillagászati kompendium. Több ennél: a csillagászattudomány adathalmazát közérthetően csoportosító, szemléltető és szemlélődő elmélkedés. Adatait, számításait az egykor nálunk Kalocsán is megfordult, nagynevű valkenburgi csillagász, P. Esch Mihály S. J. őrizte ellen. Lenz könyvének mindjárt megjelenése után oly sikere volt, hogy az első kiadás egy hónap alatt elfogyott. Ma a munkának öt különböző nyelvű fordítása készül. Eredeti címe ez: Die Himmel rühmen... Bilder vom Weltall. Für alle erklart von Johann Nep. Lenz kiadója a jónevű Tyrolia-Verlag, Innsbruck-Wien-München. Jelen fordítás a 3-6 ezer nyomán készült. Nem kétséges, hogy a magyar kiadás is köztetszésre fog találni és ugyanannyi élvezetet, mint hasznot nyújt a benne elmerülő olvasónak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!