TERMÉSZETTUDOMÁNY / Csillagászat kategória termékei
Jövőnk és a világűr

: Jövőnk és a világűr

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Csillagászat Űrhajózás

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Távlatok

Terjedelem:

135 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Ki tudta volna harminc évvel az első légi utak (inkább ugrások) után felmérni, hogy mit jelent majd a repülés a 20. század vége felé? Ki gondolt volna annak idején mezőgazdasági repülésre, vagy légi fényképezésen alapuló térképezésre, vagy az országutak forgalmának helikopteres ellenőrzésére? Ugyanúgy nem tudjuk, legfeljebb sejtjük, hogy mi lesz az igazi haszna annak, hogy megnyíltak az emberiség előtt a kozmoszba vezető utak. Kitelepül-e a túlnépesedett Föld lakóinak egy része a világűrbe? Az égitestek ásványi kincseivel pótolják-e majd utódaink a Föld csökkenő természeti erőforrásait? Vagy az energiaprobléma megoldását segíti az úrállomások gigantikus napelemtábláival árammá átalakított napenergia? Ma még nincs biztos válasz e kérdésekre, de kétségkívül új lehetőségek nyíltak meg az emberiség előtt. Ahogy H. G. Wells angol író tömören kifejezte, jövőnk ˝vagy a világmindenség, vagy semmi.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!