TERMÉSZETTUDOMÁNY / Csillagászat kategória termékei
Lumen. (Világosság)

: Lumen. (Világosság)

Kiadás:

Budapest, 1905

Kiadó:

Légrády testvérek

Kategóriák:

Csillagászat Francia irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

135 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Nicolas Camille Flammarion, francia csillagász, szül. 1842., megh. 1925. Teológiát tanult, majd a csillagászattal kezdett foglalkozni, a párizsi csillagvizsgálón és a Bureau des longitudes-ön működött; később juvisyi magánobszervatóriumában végzett megfigyeléseket, főleg a Mars bolygóra vonatkozólag. 1878. megjelent kettős-csillag katalógusa a maga korában alapvető munka volt. De főérdeme a csillagászati tudomány népszerűsítése volt, ennek szolgálatában írta a népszerű, közkedvelt könyveinek egész sorát, melyeknek javarésze magyar nyelven is megjelent. Nevezetesebbek: Népszerű csillagászat, Uránia, A világ vége, Stella (regény), Lumen, Csillagos esték. Foglalkozott a spiritizmus kérdésével is: Az ismeretlen és lelki probémák.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!