TERMÉSZETTUDOMÁNY / Csillagászat kategória termékei
Ütköző világok

: Ütköző világok

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Novella Könyvkiadó

Kategóriák:

Csillagászat Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

357 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637953426

tartalom:

˝Az ütköző világok azokról a háborúkról szól, melyek az égben, a történelmi időkben zajlottak. Ezekben a háborúkban a Föld is részt vett. E könyv egy nagy dráma két felvonását írja le: az egyik harmincnégy-harmincöt évszázaddal ezelőtt, az időszámításunk előtti második évezred közepén zajlott le, a másik az időszámításunk előtti VIII. században és a VII. század elején, huszonhat évszázaddal ezelőtt. Az égi és földi szféra harmóniája vagy stabilitása a világ mai felfogásának kiindulópontja, ahogy ez Newton égi mechanikájában és Darwin evolúciós elméletében kifejeződik. Ha e két tudós férfi szent és sérthetetlen, akkor ez a könyv eretnekség. Az atomok és a kvantumelmélet modernt fizikája azonban a mikrokozmosznak, az atomnak - a Naprendszer prototípusának - drámai változásait írja le, olyan elmélet tehát, amely a makrokozmosz, vagyis a naprendszer hasonló eseményeivel számol, a fizika modern elképzeléseit emeli az égi szférába. E könyv egyaránt szól a tájékozottaknak és a tájékozatlanoknak. Se képlet, se hieroglifa nem állja útját azoknak, akik rászánják magukat az olvasására. Ha előfordul, hogy a történeti bizonyítékok nem vágnak egybe az elfogadott törvényekkel, jusson eszünkbe, hogy a törvény nem más, mint a tapasztalásból és kísérletezésből eredő következtetés, ezért a törvényeknek kell alkalmazkodniuk a történeti tényekhez, nem pedig a tényeknek a törvényekhez.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!