ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
A hullám

: A hullám

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

457 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Kit anya szült, boldogan élni szeretne mind, ez a szabály" - mondja egy régi versem, és ezt magamba tekintve - megerősíteni tudom most is. De hogyan kell elérni a boldogságot? Gyermekkorom óta egyszerű feleletet tudtam rá: költő leszek. Nem tudtam, hol kell beiratkozni az írók iskolájába, mennyi a tandíj, ki írja alá a bizonyítványt, de csak ez lehet a megoldás, az út a boldogság felé. Az akarat megingathatatlan volt, bár az akadályok nehezen legyűrhetőek.
A mi századunk bizonyos röpke epizódjai (háborúk, forradalmak, ellenforradalmak, emigrációk, börtönök) némi mértékben megviseltek ugyan, de mégis állítom, kitartottam ideálom (vagy rögeszmém) mellett, és továbbra is egyre csak az igazságért, a való életért, az igaz emberért mondom szavaimat.
De higgyétek el nekem, ha emberek akartok lenni, maradni, ne kísérletezzetek mással. Csak ezért érdemes élni. Ez hozza a boldogságot, ebben kell megfürödnötök, ennek a hulláma adja vissza éltetek frissességét, érzékeitek érzékenységét, lelketek lelkességét. S az izmok rugalmasságát, ha olykor ebben a megkavaró, embert próbáló életben, ti szegények, társaim, elfáradtatok.
E testvéri hullám különböző változatát nyújtom át a következőkben néktek, szerény ajándékul.”
(Nádass József)
 

leírás:

A szerző dedikációjával.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!