ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
A katholikus restauráció Nyugatmagyarországon I. Sopronmegye katholikus egyházi és tanügyi viszonyai a XVII. század második felében

: A katholikus restauráció Nyugatmagyarországon I. Sopronmegye katholikus egyházi és tanügyi viszonyai a XVII. század második felében

Kiadás:

Pannonhalma, 1928

Kiadó:

Haladás Könyvkiadóvállalat

Kategóriák:

Dedikált könyv Helytörténet Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

109 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Jelen dolgozat egykorú canonica visitatiok alapján készült; egyéb kiadatlan forrásokat és nyomtatásban megjelent műveket inkább csak kiegészítésként és eligazító, valamint ellenőrző fonálként használtuk el. [...] A 16. és 17. század két igen fontos korszak Magyarország vallási életéből. A reájuk világosságot derítő katholikus vonatkozású adatok legnagyobb része sajnos, még ma is kiadatlan okiratokban és egyházlátogatási iratokban pihen. [...] E dolgozattal mi is hozzá akartunk járulni a katholikus egyház múltjának megvilágításához.

leírás:

A szerző dedikációjával.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!