ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
A szerencse mostohafia

: A szerencse mostohafia

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Tények és tanúk

Terjedelem:

407 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632703804

tartalom:

"A regény a torz szerepekre kényszerülő fejletlen magyar polgárság életformaváltásának egyik lehetséges útját mutatja meg. A "beteg valóságérzék" -ből fakadó cselekvésképtelenség ellenpéldája a főszereplő, Kőházy Gyurka élete, aki korán árvaságra jutva, már gyermekkorától önállóságra kényszerül, s a szükségtől eljutva a szabad választásig, tevékeny, alkotó emberré válik. Míg örökösen habozó elhatározó döntésekre képtelen rokonai - a középosztály tipikus életidegen figurái - pozíciójukat, hivatalukat vesztve, a két világháború között gyors ütemben változó világban egyre kevésbé találják meg a helyüket, lecsúsznak, elzüllenek, addig Kőházy iparosként a két keze munkájával és tehetségével, fantáziájával, kudarcok és bukások ellenére hihetetlenül kalandos úton bár, de megteremti önmaga és családja számára a teljes élet lehetőségét, a révbe érést és boldogulást."

leírás:

A szerző dedikációjával.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!