ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
A túlélés románca

: A túlélés románca

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Terjedelem:

195 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631418235

tartalom:

A „románc” színtere korántsem költői: komor, füstös belvárosi bérház, „a liftben szotyola, hamu, a sarokban csillogó váladék, mintha a bérházban ezer csiga lakna, és a pincéből a padlásra, lifttel vendégségbe járnának egymáshoz”. A házban persze nagyon is emberek laknak, rokonszenvesek és kibírhatatlanok, tündérek és szörnyetegek. Itt él a történet hősnője is, Beatricse, aki tankönyvíró, családjával. Szidikét, a nagylányt bűbájos szerelmes levelekkel ostromolja az albérlő diák, szép szerelmük beragyogja a komor lépcsőházat. A történet azonban mégsem csak egy mikrovilág krónikája, hanem vallomás is, önvallomás. Egy nemzedék „románca” is, melynek túl kell élnie önmagát, megalázottsága, lezüllesztése évtizedeit. Egy nemzedéké, amely már csak az éjszakába meri besuttogni reményeit: talán most már elmúlnak a sivatagos évek, a sok baj, vége és a rontás.

leírás:

Vathy Zsuzsa dedikációjával.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!