ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Aggályok

: Aggályok

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

111 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631418588

tartalom:

Kántor Zsolt verseskönyve egy összetett, árnyalt és rokonszenves költői világ bemutatkozása a magyar irodalomban. Egyéni hangvételre törekvő, a magyar neoavantgárd hagyományaira épülő, sajátos hangulatú verseiben, amelyek többnyire egy-egy villanásnyi képpé, hangulattá állnak össze, a harmincas éveinek elején járó férfi világról alkotott véleményeit sűríti hiteles szöveggé. A magánélet esetlegességei, az egyéniség, értékmegőrző harcai állnak e gondolatok középpontjában; legszembetűnőbb stíluseszközül pedig a finom, távolságtartó iróniát alkalmazza a költő. Kántor Zsolt költői alkatának van még egy, az előbbi dominancián is felülemelkedő tulajdonsága: az érzékiség, az erotika. Igazi felüdülést jelentően, mintegy "tartózkodó" kendőzetlenséggel képes szólni a test örömeiről és gyötrelmeiről.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!