ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Az emberölés

: Az emberölés

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Jog Kriminalisztika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

501 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A bűnüldözés és megelőzés tudományos és gyakorlati kérdéseivel több mint negyed évszázada foglalkozó szerző – egy rendkívül széles körű, egész történelmi korszakot átfogó, közel 1000 bűnügyre kiterjedő kutatása alapján – műve tárgyául a legdrámaibb következményekkel járó, örökre jóvátehetetlen emberi, családi közösségi tragédiákat előidéző bűncselekmény – az emberölés – kriminológiájának nemzetközi kitekintésén is alapuló feldolgozását választotta.
Elsősorban a bűnmegelőzés, a bűnüldözés gyakorlatával és a bűnügyi tudományokkal foglalkozó szakembereknek írt – azonban a bűnözés iránt érdeklődők számára is – értékes ismeretanyagot nyújtó könyv tudományos igényességgel, de ugyanakkor közérthetően, olvasmányosan és jól jellemző esetleírásokkal alátámasztva tárgyalja az élet elleni cselekmények megítélésének történeti változásait, az élet elleni bűnözés alaktani, oksági és megelőzési kérdéseit.
A mű hozzájárul az emberi élet magasabb fokú megbecsüléséhez, az oksági hóhér felszámolásához, ezáltal e bűnözési jelegység eddiginél hatékonyabb visszaszorításához, csökkentéséhez és eredményesebb megelőzéséhez."

leírás:

Halász Kálmánnak dedikálva.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!