ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Az istenek

: Az istenek

Kiadás:

Róma, 1983

Kiadó:

Újváry "Griff" Verlag

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

250 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Kabdebó Tamás Az istenek c. regénye kolportázsregény, ha izgalmát tekintjük; benne a fiatalság izgalma, az életkezdés sziszifuszi ábrándkergetése, tervelgetése párosul a gondosan felépített cselekmény izgalmával. A kirajzó fiatal ötvenhatosokat Rómában találjuk, vagyis hát főleg Rómában, mert hol autóstoppal, hol luxusautón becikázzák Itáliát, habzsolják, szürcsölik az olasz életet, a klímát, az ételeket, a muzsikát, a szerelmet, a templomokat, a Beszélő köveket; soha ezeknél rokonszenvesebb szélhámosokat, festőket, selyemfiúkat, néprajzosokat, muzsikusokat, balekokat és dörzsölteket, léhákat és szorgalmasokat, komolykodókat és részegeket, bordélytöltelékeket és múzeumlátogatókat, soha. Így hát Az istenek Itália regénye is…
… A főhős vitái egy jezsuita pappal, a Látogatóval hitről-hitetlenségről, dogmákról-kinyilatkoztatásról, hitágazatok tévedhatetlenségéről vagy respektíve tarthatatlanságáról éppoly bátor és független szellemről tesznek tanúságot, mint ahogyan a politika parázsához nyúl."
Határ Győző

leírás:

Dedikált.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!