ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Bohóc a manézsban. Színházi írások

: Bohóc a manézsban. Színházi írások

Kiadás:

h. n., 2008

Kiadó:

Tandem Grafikai Stúdió

Kategóriák:

Dedikált könyv Színház

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

311 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789638712684

tartalom:

E kötetben színikritikákat, fesztivál-tudósításokat, portrékat talál az Olvasó. Valamennyi az elmúlt nyolc-tíz évben született, s valamennyi ugyanazzal a céllal: írójuk szerette volna hűségesen, ám elfogultságok és illúziók nélkül megörökíteni mindazt, ami a kortárs színházban valamilyen rezonanciát keltett benne. A paletta, lehet, hogy töredékes, hisz a napi bírálói gyakorlat sok esetlenséggel is jár. Drámák és zenés játékok, kortársak és kanonizált klasszikusok, kőszínházi produkciók és kísérleti szeánszok: sokszor kevéssé inspiráló előadások hívtak elő valamiért - számomra legalábbis bizonyosan - érdekessé váló okfejtést. Sok nagy művészt láthattam - köztük igazi clownokat - alkotás közben, a tovatűnő pillanat, a játék varázslatát fürkészve. Apályos évadokban is ugyanazt próbáltam mindig fellelni: a szellem kalandját, az originális gondolkodás műveit és műhelyeit. Az érzékiben a szellemit. A szellemiben az érzékit - ami nélkül nincs semmilyen művészet.

leírás:

Dedikált.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!