ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Csak víz és levegő

: Csak víz és levegő

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

228 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631508757

tartalom:

"Az emberi kapcsolat: csapda. Mi a csapda? Az, hogy kivallatjuk a másik embert az életéről, s aztán eldobjuk, mint egy üres dobozt? Az, hogy együtt maradunk, de hazugul, őszintétlenül? Hogy nem nézünk farkasszemet az emlékeinkkel? Hogy a véletlenre bízzuk kapcsolataink alakulását? A fiatal írónő, akinek eddig csak kritikáit ismertük, öt elbeszélést gyűjtött össze a vékonyka kötetben, amely azonban csak fogásra vékony. Hatalmas súlyokat emelnek az elbeszélések hősei: önmaguk, múltjuk, tisztázatlan kapcsolataik súlyát. Mind az öt elbeszélés alapmotívuma a megalázottság. Hányféle módon tiporhatja meg, szoríthatja sarokba, csalhatja csapdába egyik ember, egyik nemzedék a másikat. S néha csak egy pillanat, néha egy egész élet dönti el, mire képesít bennünket az önvédelem. A megalázottság nemcsak a 20. század egyik alapkérdése: a skála Dávidtól Jézuson át az eltaposott féregig terjed."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!