ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Csatornázás. Építés - tervezés

Csatornázás. Építés - tervezés

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Építésügyi Tájékoztatási Központ

Kategóriák:

Dedikált könyv Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

707 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963512919x

tartalom:

"Jelen könyv anyagának kidolgozás során célul tűztük ki, hogy a csatornázás témakörének fontosabb fejezeteit összefoglaló jelleggel közreadjuk, elsődlegesen a gyakorlati szakemberek igényeinek figyelembevételével. Utóbbi szempont alapján iktattunk be viszonylag sok számpéldát is az elvi összefüggések és a különböző táblázatos, valamint grafikus segédletek alkalmazásának szemléltetésére. [...] A mű néhány részlete a szerzők önálló kutatási munkáját is tükrözi. Az elsődleges cél mégis az volt, hogy a külföldi és a hazai gyakorlatban többé-kevésbé kikristályosodott módszereket adjuk közre, lehetőség szerint egységes szempontok szerinti - esetenként kritikai megjegyzésekkel ellátott - feldolgozásban. Jelentős figyelmet fordítottunk a könyv ábraanyagának összeállítására. Úgy véljük, hogy a közreadott ábrák önmagukban is értékes segédletként hasznosíthatók."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!