ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Csirió

: Csirió

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

152 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Fanta Mária (1919. március 19 - ) - író. Osztrák és svéd szülők gyermeke, Budapesten végezte a középiskoláit, és itt tanult bölcsészettudományt. Évtizedekig tanfelügyelőként dolgozott. Az 1950-es évektől publikált, elsősorban verseket és regényeket írt. - Művei a fordulatos cselekménnyel ragadják meg olvasójukat; a lelki folyamatok iránti fogékonyság jellemzi (Nyári alma, elbeszélés, 1964; Tüni-mesék, 1967; Ostor és üdvözülés, válogatott versek, 1984). Ifjúsági regényeit (Zöldkirály, meseregény, 1969; Ködhegy, regény, 1979; Csirió, regény, 1979; A tenger éneke, regény, 1982) több nyelvre lefordították. - A tudományos-fantasztikus irodalom keretei közé sorolható munkája az 1971-ben megjelent ifjúsági regény, az Opálsziget. ˝ Forrás: Masfitt - Magyar Scifitörténeti Társaság

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!