ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Duna-parti románc

: Duna-parti románc

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1962

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

333 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Amíg valaki él, nem mondhatjuk rá, hogy elveszett ember. Nincs az a mélység, ahonnan az emberfia ne verekedhetné fel magát." Ezt mondja a regény egyik szereplője. Csepeli Szabó Béla ugyancsak mélyre vezeti olvasóit, egy Duna menti kis lakótelepre, amelynek nehéz, de mégis derűs életét, elmaradt, de mégis alkotó lakosságát úgy mutatja meg nekünk, mint Piccard acélgömbjének reflektora a mélytenger titokzatos világát. A szerző igen sokat tud hőseiről, ismeri kis gyarlóságaikat, nagy nekilendüléseiket, maradiságukat, vágyukat a szebb élet után. Sok színes epizódból építi fel a Duna-parti románc különös világát, s igazi embereket állít elénk, akik erényeikkel és hibáikkal együtt lesznek az olvasó barátaivá. Cs. Szabó Béla megkapó, költői nyelven mondja el olvasóinak a Duna-parti románc hőseinek bonyodalmas, szövevényes küzdelmeit.

leírás:

Dedikált.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!