ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Ernster Dezső

: Ernster Dezső

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Zene

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Nagy Magyar Előadóművészek

Terjedelem:

47 p., 10 tbl.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Ez a sorozat több feladat megoldását tűzte ki maga elé célul. Mindenekelőtt a múlt nagy jelentőségű magyar énekeseinek és hangszeres művészeinek akar emléket állítani vagy - ha már lezárt művészi pálya esetén itt élnek köztünk - ilyenformában is összegezni munkásságukat; ébren tartani azokban az emlékezést, akik még látták-hallották elő-adóművészetünk nagyjait, s felidézni alakjukat és művészetüket azok előtt, akik már csak hírből, képekről és hanglemezekről ismerik őket, akik találkozhatnak még velük, de már nem hallják őket. Mindezeket a célokat szolgálja a kötetek komplex jellege is: a művészek életútját és művészetük értékelését egyaránt tárgyaló szövegrészt gazdag képanyag és hanglemezmelléklet teszi teljessé. Végül pedig, van a sorozatnak tanító célzata is: a nagy énekesek és instrumentalisták művészetének elemző megvilágítása segítséget nyújthat a mai muzsikusoknak is.˝

leírás:

Dedikált. Egy darab hanglemez melléklettel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!