ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Három történet

: Három történet

Kiadás:

h. n., 1936

Kiadó:

Cserépfalvi

Kategóriák:

Dedikált könyv Első kiadás Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

308 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Kassák pályája nagyobb részében a társadalmi igazságtalanság terhe alatt roskadozó és lázadozó ember szemével látta a világot. Ez a magatartás természetszerűen adódott az ő saját helyzetéből, élményeiből és nemcsak emberileg volt jogosult és szép kiállás azokért, akiket sorstársainak érzett, hanem irodalmilag is bő anyagot adott számára. Feltárta előttünk, akik munkáját figyelemmel kísértük, a munkás-ember és általában a proletár-ember élet-stílusának, mozgásának, lelki reakcióinak olyan területeit, a társadalmi és lélektani viszonylatok olyan lehetőségeit, amelyek okvetlenül szükségesek voltak a mai magyar társadalom képének teljességéhez. Ha a regénynek esztétikai feladatain túl van társadalmi feladata is, akkor meg kell mondani, hogy Kassák műve mellőzhetetlen arcvonást jelent annak a társadalmi képnek a teljességéhez, amelynek megrajzolását a magyar regényírásnak vállalnia kellett." Schöpflin Alaldár, Nyugat

leírás:

Kassák Lajos dedikációjával.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!