ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Himnuszok az éjszakához

: Himnuszok az éjszakához

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Kráter Kiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

273 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Ezeket a verseket mind szeretem. Évtizedek óta ismerem őket, lassan lefordítottam: most látom, mennyire egybenőttem velük, barátaim, testvéreim, vigaszaim, titkos, mágikus szövegeim. Némelyik csak egy sóhaj, a másik röpke kis kép, de vannak köztük nagy víziók, kétségbeesett sikolyok, filozófikus kiáltások-kérdések a mindenséghez és szerelmes, őrült, elragadtatott zsoltárok. Az európai-amerikai civilizáció embere ma már nem olvas verset, azaz legyünk pontosabbak: százmilliók nézik a televízió borzalmait, és legföljebb százak fogják föl, amiről egy négy- vagy húszsoros dadogás beszél. Mert ez az angyalok nyelve, ehhez már (vagy még?) ártatlannak, gyermeknek, álmodozónak és bölcselkedésre éhesnek kell lenni.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!