ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Jánoshida története

Jánoshida története

Szerkesztő:

Kiadás:

Jánoshida, 2010

Kiadó:

Jánoshida Községért Oktatási, Kulturális és Sport Közalapítvány

Kategóriák:

Dedikált könyv Helytörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

235 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789630694988

tartalom:

"Mélységes mély a múltnak kútja. Ne mondjuk inkább feneketlennek?" Ezekkel a mondatokkal kezdődik Thomas Mann nagyregénye, a József és testvérei. Ezt tapasztalhatta meg a kötet valamennyi szerzője, amikor kísérletet tett arra, hogy a majdnem ezer éves múltú település történetének egy-egy szeletét feldolgozza. S ezt tapasztalhatja meg a könyv valamennyi érdeklődő olvasója is. A régi kutak kiapadnak, kiszáradnak. Újakat kell fúrni. A Jánoshida történetét s több fejezetében a jelenét is bemutató könyv új kutat nyit meg, melynek tükrében mindenki magára ismerhet. A régmúlt évszázadok történetei mellett megtalálhatjuk itt az elmúlt évtizedek közösen megélt eseményeinek elbeszélését, a településért valaha sokat tett emberek alakjának felidézését is. Minden bizonnyal sok olvasó megtalálja a könyvben saját, vagy közeli ismerőseinek nevét, mindenki felidézheti a közelmúlt nevezetes alkalmait, s ami a kötet igazi célja: elgondolkodhat azon mit is jelentett valaha jánoshidainak lenni, mit jelent ma, s mit jelent a jövőben. Mert a könyv igyekszik feldolgozni a település múltját, s megpróbálja feltérképezni a jelenét, és végül a jövőre irányítja a figyelmünket. Egy közösség jövőjére.˝

leírás:

A szerkesztő dedikációjával és levelével.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!