ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Képes könyv a dadogásról és más dolgokról

: Képes könyv a dadogásról és más dolgokról

Kiadás:

Budapest, 2011

Kiadó:

Közhasznú Alapítvány a Dadogókért

Kategóriák:

Dedikált könyv Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

270 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632164326

tartalom:

"A "KÉPES KÖNYV", amelyet kezedben tartasz, nem varázsigéket tartalmaz, mégis "képessé" tehet arra, hogy meghitt intimitásban önmagaddal és a szerzővel alámerülj egy olyan szövevényes, titokzatos téma rejtelmeibe, mint a dadogás. Ha érintett vagy, mert gyermeked beszéde akadozni kezd, vagy már sok éve kínlódtok ezzel a problémával, akkor kézen fognak és megmutatják neked, hogy ezen az úton előtted már sokan jártak. Botladoztak, meg-megálltak, de segítőik támogató bíztatására jó néhányan szembe tudtak és mertek nézni problémájukkal. A könyv őszinte, mély emberi hangon szól emberi problémákról, így olyan eseteket is megismerhetsz, ahol külső körülmények vagy a belső gondok terhe nem tette lehetővé a gyógyulást. Mire végzel az olvasással, félig-meddig beavatottnak érezheted magad, talán már nem lesz olyan szorongató a gondolat, hogy gyermeked érdekében segítséget kell keresned. A könyv révén megismerheted, hogyan is zajlanak egy dadogó kisember és szülei hétköznapjai a terápiában. Ha szakmád révén, vagy a tájékozódás kedvéért veszed a kezedbe a könyvet, avatott ismerőjévé válhatsz a témának és sok félelemmel teli, akadozva megszólaló kisember, vagy kolléga, barát, embertárs életét teheted könnyebbé e hasznos tanácsok révén, amelyeknek birtokába juthatsz. A könyv szerzője elhivatott művelője a szakmájának, kiváló logopédus és terápiás ismeretekkel bíró szakember, aki húsz év tapasztalatát és emberségét osztja meg veled."

leírás:

Dedikált.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!