ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Pesti-Züssz

: Pesti-Züssz

Kiadás:

Budapest, 2009

Kiadó:

Gabbiano Print Nyomda és Kiadó Kft.

Kategóriák:

Dedikált könyv Judaika Magyar irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

176 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789638780447

tartalom:

"Szavakkal fest expresszív képeket. Izgalmas, autentikus, EGYÉNISÉG! Egyre növekvő ámulattal olvastam és olvasom ma is a sorokat. A versek között jónéhány akad, melyről bizony úgy gondolom, hogy talentumos költőre vall. Nem vagyok irodalmár, csak szeretem az irodalmat! Sok - verset olvasok, sokat mondok is. Most, hogy Rebeka verseiből egy kötetre való kerekedett, igazi boldogsággal tölt el. Ezért elfogultsággal is vádolhatnak. Vállalom! A verseket nem elemezni, magyarázni, hanem érteni kell. Hogy hogyan? Nem tudom... Ahogy jár, beszél, érez, eszik, iszik, alszik - vagyis, ahogy él az ember. Meggyőződésem, hogy az igazi tehetséget meg lehet - érezni. Schranez Rebeka bővében van ennek az Isteni adománynak. Azt kívánom, hogy ez az adottsága teljesedjék ki egyre gazdagabban - mindannyiunk gyönyörűségére!" Szívós Zsuzsa

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!