ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Pöpöpapa és a kutyákok

: Pöpöpapa és a kutyákok

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

88 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

A Gyíkzöld-hegyek kellős közepén, hol volt, hol nem, volt egyszer egy hegyes erdészház. Annak a hegyes erdészháznak bizony olyan hegyes volt a teteje, hogy majd az eget verte. Annak a hegyes erdészháznak mind a két oldalán, az egyiken is, meg a másikon is, volt két hegyes kutyaház. Pöpöpapa, az öreg erdész nehezen lett volna meg ebben a hegyes erdészházban hűséges barátja, a lepényfülű, pálcafarkú, örökké izgő-mozgó, sárgás színű, hosszú lábú vizsla nélkül. Pöpöpapa és Bonifác nem lett volna soha boldog, ha nem költözik hozzájuk Piszke, a csillagmellényes, fényes szemű, pajtás után vágyó puli. És Piszke? Ő is boldogtalan lett volna a szőke copfos, vidám szívű Ribizke nélkül, aki pedig Pöpöpapa unokahúga volt. Erről a hegyes tetejű erdészházról, mindkét oldalán a hegyes kutyaházról és a négy vidám, jószívű barátról szól Horváth Gitának, a Puli-mese szerzőjének újabb kedves mesekönyve. A mesét Würtz Ádám illusztrálta.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!