ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Ragyogó szemek

: Ragyogó szemek

Kiadás:

Budapest, 1940

Kiadó:

Korda Rt.

Kategóriák:

Dedikált könyv Regény, elbeszélés Ifjúsági Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

183 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Csaba Margit, Gerely Jolán, Stadler Frida pompás iratai után ismét egy újabb könyv a leányok részére. Nincs abban semmi túlzás, hogy éppen a leányvilág jut válogatottabbnál-válogatottabb szellemi táplálékhoz. Bár az Actio Catholicában dinamikussá vált magyar katolicizmus jobbnál-jobb művekkel elégíti ki úgyszólván minden társadalmi réteg lelki szükségletét, különösen örvendetes, hogy a leányok, a női világ virágos kertje kapja a legízesebb darabokat. Nincs igazuk azoknak, akik lebecsülik az ú. n. női pasztorációt. Ellenkezőleg, éppen a női világ igényli a legalaposabb, a leghivatottabb szellemi-lelki gondozást. a sokat sürgetett férfi pasztoráció csak úgy oldhatja meg a társadalom újra kereszténnyé tételét, ha a férfi mellett a nő is elindul a "montes Dei" felé..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!