ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Rondó

: Rondó

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

304 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Az a nemzedék, amelyhez Lengyel Péter tartozik, a második világháború alatt született, és 1956 után vált nagykorúvá. Még jól ismerte a létezés merevebb, kötöttebb formáit, de jobban vonzotta az utca, a Duna-part, a szabadság. Érzékenyen rá tudott hangolódni arra az életszemlélet- és életstílus váltásra, mely nyugaton is az ifjúság körében kezdődött, s már mérhetetlenül kitágult világban kereshette az önmegvalósítás lehetőségeit, vagy ahogy a kötet egyik novellacímében olvashatjuk: a teljes életet. De vajon elégedett lehetett-e igazán az esélyeivel és eredményeivel? Lengyel Péter figuráit nem kötik a régi normák, a maguk törvényei szerint élnek, függetlenek és felszabadultak, otthonosak a tengerparton és az országutakon, élvezik az utazást, a lézengést, a szemlélődést, de nemegyszer úgy érzik, hogy "az igazi élet jóvátehetetlenül megy el mellettük."

leírás:

A szerző dedikációjával.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!