ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Ruth

: Ruth

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

318 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Ezt a könyvet pedig a szépségnek szentelem... a természetnek... és az embernek... És Ruthról is szól ez a könyv, Naominak, az efratai Elomelek özvegyének menyéről" - így kezdődik a sánta rabszolga, a bölcs Hillél krónikája az ókori Palesztinában élő család történetéről - véres és gyilkos szenvedélyekről, ideális szerelemről, az ösztönök csapdáiról és az értelem öntudatlan elfogultságáról. Hillél, a rabszolga a "szellem emberének" vallja magát, s biztos benne, hogy a szépséges Ruth iránti vonzalma is testiségtől mentes, magasabb rendű érzelem. Vajon jól ismeri-e magát - és a szerelmet - a sánta filozófus? Lehet-e valaki elfogulatlan tanú saját perében? El lehet-e szigetelni az észt az ösztönöktől, az emberi szenvedélyektől? Megbízható jós-e a "szellem embere" a szerelemben? Ezekre a kérdésekre válaszol Magyar Imre mély lélekismerettel megírt, derűs bölcsességet és megértő iróniát egyesítő regényében.

leírás:

Dedikált példány.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!