ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Scaliger Rosa

: Scaliger Rosa

Kiadás:

h. n., 1995

Kiadó:

Orpheusz Kiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Orpheusz Könyvek

Terjedelem:

126 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637971580

tartalom:

˝A napjaink költészete iránt fogékony olvasónak minden bizonnyal érdemes megtanulnia és megjegyeznie az Egyesült Államokbeli Mahopac nevét. Itt él ugyanis az 1956-ban nyugatra menekült. nyugat-magyarországi születésű, kiváló költőnk, Horváth Elemér. A hazai közönség néhány évvel ezelőtt már képet alkothatott munkásságáról A szélrózsa gyökerei című verskötete alapján. Azóta Horváth Elemér Graves-díjban részesült, alkotói útjának töretlenségéről, új eredményeiről pedig épp a jelen kötet versei alapján győződhet meg. Kötetének címét Hölderlin életének második - elborult elmével leélt - korszakának álnevei közül választotta, nem csupán tisztelgő gesztusként, hanem szimbolikus célzattal, mintegy lírai alapállását jelezve. Évszázadok kultúrája örökségét, egyéni életútjának, életérzésének drámai feszültségét, életörömét, bölcs humorát megszólaltató lírája, érett versbeszéde költészetét kortárs irodalmunk legjobbjai között jelöli ki.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!