ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Szerencseszerződés

: Szerencseszerződés

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

210 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631507696

tartalom:

"Mikor kerítik be az embert - s hogyan csábítják tévútra - a szorító, tisztázatlan körülmények? - erre a kérdésre koncentrált Nemes László regénye. A történet gyújtópontjában a mai fiatalok lakásgondja, családalapítása áll, a regény problematikája azonban ennél sokkal összetettebb, mélyebb, s a szituációk jóval messzebbre mutatnak. Hogy a "sötétbe ugró" fiatal házasok szerelme - az egyre szorongatóbb helyzetben - kiállja-e a szokatlan teherpróbát, e kérdés mögött is drámaibb tartalom feszül. A jellemek megütközését kísérhetjük nyomon. S belejátszik ebbe a furcsa múlt, a szülői szeretet mögött megbúvó önzés, kispolgári mentalitás, valamint az új család igénye, követelése a kísértő dilemmákkal együtt, nemkülönben a személyiség védelme, az egyéni ambíció, a rajongásig vitt hivatástudat is..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!