ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Végállomástól végállomásig

: Végállomástól végállomásig

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Kozmosz

Kategóriák:

Dedikált könyv Szociográfia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

246 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A szerző írja könyvéről: Úgy esett a dolog, hogy négy esztendővel ezelőtt a BKV üzemi lapjához kerültem újságírónak. Gondoltam, egy-két évet kihúzok itt, amíg jobb lehetőség nem kínálkozik; legalább megismerem egy nagyvállalat életét, mindennapjait. De az első hetek után már éreztem, tudtam: dehogyis megyek el addig, amíg nem sikerül föltérképeznem a közlekedési munkát, amíg nem járok utána, hogyan élnek ezek az emberek: a járművezetők, a kalauzok, ellenőrök, a pályamunkások. Hajnalonként kijártam a végállomásokra, otthonukban, munkásszállásokon kerestem fel őket, s faggatóztam a hivatásukról, sorsukról, vágyaikról. Az újságok, a tévé, a szociográfia jóvoltából még az olajbányászok vagy őrségi parasztok mindennapjait is jobban ismerjük, mint a közlekedési dolgozókét. Az ő munkájukról, küzdelmes - de hittel vállalt - életükről szól ez a könyv: egy sajátos szakma sajátos figuráiról. Fiatalokról, akiknek az a feladatuk, hogy naponta ötmillió pesti utas elszállításáról gondoskodjanak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!