ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Végítélet. Zuhanás az Apokalipszis felé. Tradicionális és gnosztikus olvasókönyv a végső időkről és a magyar feltámadásról

: Végítélet. Zuhanás az Apokalipszis felé. Tradicionális és gnosztikus olvasókönyv a végső időkről és a magyar feltámadásról

Kiadás:

Budapest, 2010

Kiadó:

Magvető Szamizdat Kiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

247 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639454625

tartalom:

˝Kavicsot tegyünk az emberi civilizáció sírjára vagy virágot? Az anyag vagy az élet jelképét ősi misztériumát válasszuk? - ez itt a létezés végső, mindent leleplező kérdése. A sötétben tartó drámai zuhanás megállításának a kulcsa a magyarság szellemében, lelkében, kultúrájában, vagyis ősi múltjában, ősi vallásában, népi hagyományaiban és ősi nyelvében van elrejtve. Ennek a rejtélyes elemnek és ennek a teremtett, tradicionális ősi rendnek, ennek a kozmikus küldetésnek a megfejtésére és beteljesülésére vár ma minden kétségbeesett halandó, köztük leginkább mi magyarok! Keressük együtt ősi Istenünk és megnyílik előttünk a Hun Nap Kút, s felfakad belőle ismét az örök élet csodálatos és termékeny zuhataga. Emlékezzünk Péter üzenetére, melyet az ő az ősi Mag-har néphez intézett: "Ti pedig választott nemzetség, / Királyi papság, Szent Nemzet, /megtartásra való Nép vagytok, / hogy hirdessétek Annak hatalmas dolgait, / ki a sötétségből az ő csodálatos/ világosságára hívott Titeket. Ah men."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!