MŰVÉSZET / Divat-viselettörténet kategória termékei
Az esküvő

: Az esküvő

Kiadás:

Veszprém, 1999

Kiadó:

Á & F Kiadó

Kategóriák:

Divat-viselettörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

287 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝Hogyan fogjunk hozzá esküvőnk szervezéséhez? Mennyibe kerül manapság egy lakodalom? Ki mit vegyen fel? Mire ügyeljünk a helyszín kiválasztásánál, a dekoráció és a többi szolgáltatás megrendelésénél? Mit írjunk a meghívóba? Érdemes-e megbíznunk egy rendezvényszervező céget? Hogyan tegyük különlegessé, igazán egyedivé és emlékezetessé esküvőnket? Minderre és sok más kérdésre is választ kapunk e könyvből. Palásti Andrea 1992 óta a Magyar Esküvő magazin szerkesztője. Hét év tapasztalatával a háta mögött ragadott tollat, hogy megírja ezt a Magyarországon egyedülálló könyvet. Valóban egyedi és első e témában, hiszen a Kiadó tudomása szerint magyar nyelven eddig még egyetlen könyvet sem adtak ki, amely kizárólag az esküvővel, illetve e nagy nap szervezésével foglalkozna, kultúrtörténeti és gyakorlati szempontból egyaránt. Ráadásul megvalósítható ötletekkel, kedves történetekkel és saját élményekkel fűszerezve. Hasznos és szórakoztató olvasmány az esküvőre készülők és az arról még csak álmodozók részére - közel 200 színes képpel és illusztrációval!˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!