MŰVÉSZET / Divat-viselettörténet kategória termékei
Keresztszemes hímzésminták

, : Keresztszemes hímzésminták

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Minerva Kiadó

Kategóriák:

Divat-viselettörténet Népművészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

179 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A keresztszemes hímzés a világ minden táján népszerű és divatos. Elterjedtségét valószínűleg egyszerű öltésmódjának és sokoldalú felhasználhatóságának köszönheti. A keresztszemek kivarrásához ugyanis nincs szükség különösebb hímzőkészségre, ezzel az egyszerű technikával mégis szinte korlátlanul állíthatunk elő díszítéseket, - akár néhány öltéses apró mintákat, akár pompás színhatású, gazdag mintázatokat. Népi és modern minták egyaránt készíthetők keresztszemes hímzéssel. A népi keresztszemes mintakincs általában a legtöbb országban gazdag választékú, s hogy oly sokáig élő maradt a legtöbb népnél, ezt is az egyszerű kézimunka-technika magyarázza. A magyar keresztszemes népi minták is rendkívül szépek és sokfélék. Ezeket a mintákat kézimunkázó nőink jól ismerik, hiszen csak a Minerva Kiadó gondozásában több ilyen tárgyú kötet látott napvilágot."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!