MŰVÉSZET / Divat-viselettörténet kategória termékei
Lakásdíszítő kézimunkák

, : Lakásdíszítő kézimunkák

Kiadás:

Budaörs, 1981

Kiadó:

Minerva Kiadó

Kategóriák:

Divat-viselettörténet Iparművészet Háztartás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

26 tbl.

Kötésmód:

papír

ISBN:

96322301910

tartalom:

"Könyvünkben közel félszáz olyan kézimunkát (terítőt, párnát, faliszőnyeget) mutatunk be, amelyek a mai kézimunkadivat jegyében születtek, és amelyek - véleményünk szerint - a modern ízléssel berendezett otthon díszei lehetnek. Fontos szempontként tartottuk szem előtt, hogy az önmagukért való díszítéseket, a feleslegesen időt rabló vagy anyagpazarló munkákat kerüljük, és lehetőleg minél több egyszerű technikájú, könnyen és gyorsan elkészíthető kézimunkát közöljünk. Fontos szempontunk volt továbbá az is, hogy a bemutatott tárgyak a rendkívül gazdag magyar népi mintakincs mai alkalmazására és felhasználására is példát adjanak. A kézimunkázóknak segítséget nyújtó szemléltetésre és megoldásra törekedtünk. Ezt a célt szolgálják például az eredeti nagyságú lemásolható mintarajzok. Könyvünket szeretettel ajánljuk a kézimunkázó nőknek."

leírás:

Hiányos, két tábla hiányzik.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!