MŰVÉSZET / Divat-viselettörténet kategória termékei
Szintetikus szálasanyagok

Szintetikus szálasanyagok

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1957

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Divat-viselettörténet Kémia Ipar Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

248 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A könyv átfogó képet nyújt a szintetikus szálasanyagok szerteágazó területéről. A szintetikus szálasanyagok történetével, világgazdasági jelentőségével kezdve a könyv ismerteti a mikromolekulák fizikokémiáját, a szálképző szintetikus szálak gyártását, textilfeldolgozásuk módjait és sajátosságait. Részletesen foglalkozik a különböző eredetű szintetikus szálasanyagok és a belőlük készített gyártmányok tulajdonságaival. Ismerteti azok felhasználási területét is. Igen hasznosak a könyv függelékében közölt adatok, amelyek ábécé-sorrendben közlik a fontosabb, a kereskedelmi forgalomban kapható szintetikus szálak kereskedelmi nevét, kémiai összetételét, valamint az előállító cég és ország nevét, sőt bemutatják a szintetikus szálak főbb típusainak mikroszkópiai képét is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!