ORVOSI / Egészségügy kategória termékei
A fogamzásgátlásról. Tárgyilagosan a valós tények tükrében

: A fogamzásgátlásról. Tárgyilagosan a valós tények tükrében

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Golden Book Kiadó

Kategóriák:

Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

167 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638232552

tartalom:

"Autentikus orvosi körök véleménye szerint a modern fogamzásgátlás az antibiotikumok és a védőoltások felfedezése után az orvostudomány harmadik legnagyobb áttörése. A helyesen megválasztott és alkalmazott fogamzásgátló eszközök ugyanis nem csak a nemkívánt terhesség s azok következményeivel szemben, hanem sok minden egyéb, az életet is veszélyeztető kórképekkel szemben is jelentős védőhatású. Sajnálatos módon a fogamzásgátló módszerekkel, különösen a fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatban számos téves információ kering és nemcsak a laikusok, hanem az orvosok körében is. Jelen könyv célja, hogy teljes áttekintést nyújtson a rendelkezésre álló fogamzásgátló módszerekről, azok előnyeiről és hátrányairól, helyretéve mindazokat a téves információkat, melyek akadályozzák a népegészségügyi jelentőségű modern fogamzásgátlás terjedését."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

450 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!