ORVOSI / Egészségügy kategória termékei
Amit a fiatalasszonynak tudnia kell

: Amit a fiatalasszonynak tudnia kell

Kiadás:

Budapest, 1937

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Egészségügy Kereszténység Háztartás

Terjedelem:

141 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Ebben a harmadik kötetben az írónő fölteszi a koronát áldásos és fontos irodalmi tervére, melynek megvalósításához három évvel ezelőtt fogott.
«A koronát» nem csupán fizikai értelemben veszem. Abban is. Hiszen «Amit a serdülő leánynak tudnia kell» című útraindító kötet után és «Amit a nagy leánynak tudnia kell» címmel megjelent erkölcsi úti kalauzolás után valóban megkoronázása a műnek (bár még nem befejezése) ez a harmadik kötet, a megérkezés kötete: «Amit a fiatalasszonynak tudnia kell.» Innen már csak a negyedik kötet utolsó lépése van hátra: «Amit az édesanyának tudnia kell.»
De «koronázás» ez a kötet más jelentésben is. Abban tudni illik, hogy a fiatal leányok erkölcsi problémáit fejtegető szerző ebben a kötetben jutott el az egész témakör legnehezebb pontjához: a fiatal asszony életének sok és bonyolult kérdéséhez.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!