ORVOSI / Egészségügy kategória termékei
Ásványvizek könyve

, : Ásványvizek könyve

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

Aquaprofit Zrt.

Kategóriák:

Egészségügy Kereskedelem Vízügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

191 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963061426x

tartalom:

A bolygónkat elborító hatalmas víztömegnek csupán töredéke édesvíz, melynek kis része alkalmas természetes ásványvízként való fogyasztásra. A kutatására, feltárására, csomagolására, reklámozására és eladására létrejött iparág mégis évről-évre hatalmasabb bevételeket tudhat magáénak, és egyre több fogyasztót állít a palackozott kincsek hívei sorába. Az ásványvíz népszerűsége természetesen Magyarországon is folyamatosan növekszik, de sokan tanácstalanul állnak a boltok polcain felhalmozott óriási kínálat előtt: nem tudják eldönteni, melyik terméket válasszák. A vizek szakértőjeként ismert Aquaprofit Zrt. munkatársai ennek a problémának a megoldására állították össze könyvüket, amely egyrészről beavatja az olvasót a szakma minden területének titkaiba, másfelől felsorolja és bemutatja a hazánkban kapható valamennyi ásványvizet.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!