ORVOSI / Egészségügy kategória termékei
Ember védd magad!

: Ember védd magad!

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

64 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Részlet a bevezetőből: "A mai korban valóban meg tudják már akadályozni a legtöbb járványt. Nem vagyunk többé kitéve azoknak a veszedelmeknek, amelyeket az emberiség a középkorban elszenvedett. Az orvostudomány nagy segítője az emberi haladásnak. A nép körében is napról-napra nő a megértés a gyógyítás és megelőzés fejlődő tudománya iránt. Ezért szükséges, hogy ne csak a szakember, hanem lehetőleg mindenki legyen tisztában azzal, hogy miként védheti meg saját magát, családját, gyermekeit a ragályos betegségek súlyos veszedelme ellen. [...] Ismerjük meg az orvostudomány tanítását, mert csak így tudunk védekezni az állandóan fenyegető veszedelmek ellen." (tüdőbaj, hastífusz, vérhas, kiütéses tífusz, influenza, meghűlés, tüdőgyulladás, váltóláz)

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel. A borító elválik a könyvtesttől.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!