ORVOSI / Egészségügy kategória termékei
Népszerű egészségtan

: Népszerű egészségtan

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1880

Kiadó:

Királyi Magyar Természettudományi Társulat

Kategóriák:

Egészségügy Háztartás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

391 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Mikor e kis könyv kidolgozásához fogtam, feladatul tűztem magam elé, hogy az egészségtan jelenlegi foglalatját lehetőleg röviden és általánosan érthető alakban mutassam be az olvasónak. Kezdettől fogva jól láttam, hogy ebben nagy nehézségekkel kell majd megküzdenem, ha munkám csak félig-meddig akarja is teljesíteni azt, mit az ilyen munkától magam is megkövetelek. A valóságban még nagyobbaknak mutatkoztak e nehézségek mint gondoltam volt, úgy hogy nem egyszer jöttem kísértetbe, hogy tervemmel végképen felhagyjak. Ennek oka egyfelől a dolgozat tárgyának faja, másfelől a tér korlátozottsága volt, mit már a könyv czélja maga is parancsolt. Az egészségtani vizsgálódás még igen fiatal; ennek csak legkisebb részében járunk apáink nyomdokain; létét legnagyobb részben a jelenlegi nemzedéknek köszönheti. Ezért nem csoda, ha sok helyt hézagos azon anyag, amelyből majd a tudományos egészségtan épületét kell felemelni.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!