ORVOSI / Egészségügy kategória termékei
Orvostudomány a feje tetején. És ha mégis igaza van Hamer doktornak?

Orvostudomány a feje tetején. És ha mégis igaza van Hamer doktornak?

Fordító:

Kiadás:

h. n., 2006

Kiadó:

EzVanKiadó

Kategóriák:

Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

140 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632294246

tartalom:

"Dr. Hamer egy vitatott személyiség: a betegek ünneplik, az orvoskamara támadja, egyes országokban az orvostudomány díszdoktorátusával tüntetik ki, máshol bírósági végzéssel üldözik, sőt hajlott kora ellenére bebörtönzik és bűnözőként bánnak vele. Ezen túl, fél Európa napilapjai szabályos időközönként adnak hírt a személyével összefüggő eseményekről. Elegendő ennek az onkológus kutatónak csupán a nevét is említeni, máris merev elutasításba ütközünk az egészségügy és a "modern orvostudomány" oldalán állók részéről. A Rendszer a szó szoros értelmében tűzzel-vassal írtja tanait és annak képviselőit. Mégis, a daganatos megbetegedések gyógyításában elért sikerei ámulatba ejtenek minden kétkedőt. Sokakban feltámad a gyanú, hogy talán éppen azért támadják annyira szervezetten, mert felfedezései valóban mindenkinél beválnak, és azzal világméretű gyógyszer-, és diagnosztikai ipari vállalatokat veszélyeztetnek. Az egészségipar bevételei a fegyverkereskedelemmel vetekszenek, s irányítója, a háttérben meghúzódó Nagy Pénz kezei mindenhová elérnek... Hogyan lehet, hogy egy súlyos betegség, pl. a rák, valójában nem más, mint agyunk megoldása arra, hogy fizikai testünk alkalmazkodjék egy súlyos érzelmi megrázkódtatáshoz, így gondoskodva életben maradásunkról??? Tényleg elegendő teljes gyógyulásunkhoz, hogy a súlyos érzelmi megrázkódtatást megkeressük, tudatosítsuk, rendezzük magunkban, vagyis a konfliktust megoldjuk, hogy az agyunk a helyreállítási programját önműködően elindíthassa, azonnal és végérvényesen leállítva a rákos sejtek szaporodását? Hogyan tudunk gyorsan rájönni, melyik heves érzelmi megrázkódtatásról van szó?"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!