ORVOSI / Egészségügy kategória termékei
Tanácsok kullancsokról, betegségekről

: Tanácsok kullancsokról, betegségekről

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Lyme Borreliosis Alapítvány

Kategóriák:

Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

64 p.

Kötésmód:

fűzött

ISBN:

9630485990

tartalom:

Húsz évvel ezelőtt, 1977-ben jelent meg a Yale egyetem orvoscsoportjának közleménye a járványos ízületi gyulladások helyi halmozódásáról. Az új betegséget a leírás helyéről Lyme-kórnak nevezték el, amely mára a leggyakoribb zoonózisnak bizonyult Európában is. Bózsik doktor, a könyv szerzője, szakmailag elismert kutató, sokat tett azért, hogy ez a ritkán diagnosztizált betegség mára ismertté, diagnosztizálhatóvá és gyógyíthatóvá vált. A betegek száma növekszik, a tapasztalok gyarapodnak, az orvostól kapott gyakorlati tanácsok egyre bonyolultabbá, az intenzív kezelés miatt egyre jelentősebbé váltak. A megelőzés pedig különösen nagy szerepet kapott a Lyme borreliosisban. Javaslom tehát, hogy egészségek és betegek egyaránt olvassák és használják ezt az anyagot, és fogadják meg a Therápiás munkacsoport orvosainak az évtizedes utógondozással szerzett tapasztalatait, amelyek a szerző közérthetően összegzett.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!