ANTIK-VARIA / Bibliofilia kategória termékei
A háború visszatér [Reprint]

: A háború visszatér [Reprint]

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Bibliofilia Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

244 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638484144

tartalom:

"A diplomata-jogász-publicista szerző ebben a művében lényegében azt a harcot folytatja, amelyet a tények feltárásával a korabeli francia közvélemény és a hivatalos francia külpolitika megtévesztései ellen, illetve leleplezéséért indított. ; A harmincas években keletkezett “vádirat” azokat a személyes tapasztalatokat formálja kötetté, amelyeket Pozzi az első világháború utáni Európában – különösen Kelet-Európában – tett utazgatásai során összegyűjtött. Jól látta, hogy a tisztán hatalmi- politikai szempontok szerint, a gazdasági és földrajzi egymásrautaltság és a nemzeti hagyományok tekintetbevétele nélkül, a megdöbbentő tájékozatlanságon és hamis adatokon felépülő békediktátumok kaotikus állapotokat teremtettek, amelyeket nemcsak a legyőzöttek, de maguk a győzők sem képesek következményeikkel összefüggésben áttekinteni."

leírás:

Az 1500 számozott példányból ez a 0584. számú.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!