TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
A hunok legkorábbi története

: A hunok legkorábbi története

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1997

Kiadó:

Magyar Ház

Kategóriák:

Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

122 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

96393335061

tartalom:

˝Tíz évvel ezelőtt amikor a Magyar Tudományos Akadémia Zenetudományi Intézetében dolgoztam mint vendégkutató, sajnálattal állapítottam meg, hogy nincs magyar nyelvű fordítása a Shi Jinek, Hunok története című kötetének. Sajnáltam azt is, hogy akkor nem volt lehetőségem lefordítani. Elmúlt tíz év. Az idén tavasszal, mikor Debrecenben meglátogattam Dr. Végvári József barátomat, ő biztosított arról, hogy a Hunok történetét, vagyis a Shi Ji 110. kötetét sohasem fordították le magyar nyelvre, holott nyilván nagyon sok magyar szeretné olvasni, tanulmányozni ezt az ősi feljegyzést. Úgy gondoltam tehát, hogy feleségemmel, Horváth Izabellával együtt lefordítjuk, mert valakinek le kell fordítania. Mikor Magyarországról visszatértem Pekingbe, azonnal nekiálltam az angol fordításnak, amit aztán júniusban a feleségem magyarra ültetett át. Reméljük, hogy minden magyar olvasó érdeklődéssel és élvezettel forgatja majd azt a történelemkönyvet, amelyet több mint kétezer évvel ezelőtt írt egy kínai tudós, aki a hunok kortársa volt. /Du Yaxiong/˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!