TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
A legújabb kor története. I. Napóleon bukásától III. Napóleon bukásáig. 1815-1871. I. kötet

A legújabb kor története. I. Napóleon bukásától III. Napóleon bukásáig. 1815-1871. I. kötet

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1880

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

192 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Midőn Menczel Farkasnak a legújabb korra vonatkozó történeti műveit lefordítani s a jelesebb osztrák-magyar történetírók nyomán átdolgozni kezdtem, egyedüli czélom az volt, hogy hazai irodalmunkba, mely ezen szerfölött fontos korszakról egyetlen egy említésre méltó művet sem képes felmutatni, egy minden tekintetben jó munkát ültessek át, s így a művelt magyar olvasóközönségnek egy oly művet nyújtsak, mely ezen nevezetes korszakot híven és élénk színekkel festve állítja szemeink elé. A mű, mint annak felosztásából kitetszik, nem szaktudósok, hanem a művelt középosztály számára készült, azért irálya is egyszerű és oly kellemesen vonzó, hogy a munka többszöri olvasás után is élvezetes olvasmány marad. Sikerül-e ennek, és szerfölött olcsó ára daczára a művet azon terjedelemben kibocsátani, melyben azt kibocsátani szándékoztam, vagy pedig kénytelen leszek-e azt pártfogás hiánya következtében ezen vagy a következő kötettel befejezni, azt a következő napok fogják eldönteni.

leírás:

Kötése megtört. Régi könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!