TÖRTÉNELEM / Olaszország története kategória termékei
A Vatikán békepolitikája

: A Vatikán békepolitikája

Kiadás:

Budapest, 1943

Kiadó:

Ardói Könyvkiadó

Kategóriák:

Olaszország története Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

285 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A római utas nem mulasztaná el megkeresni azt a pontot, ahol feltárul előtte egész Róma minden szépségével. S nincs alkalmasabb hely, mint alkonyatkor megállni a Gianicolo terasszán, ahonnan mindent lehet látni: nemcsak bazilikákat, palotákat, emlékeket, hanem az egész múltat. S mikor valószínűtlen szép színekben kezd izzani az egész táj, az ember szeretne bepillantást nyerni a jövőbe is. Annál is inkább, mert alkonyodik... A Villa Doria-Pamphili tisztásai és pineái egyre feketébben rajzolódnak ki a háttérben, s csak a Szent Péter-templom kupolája válik ki varázslatos, acélos szürke színben a csodás bíbort hintő római alkonyatban. Szeretnénk megállítani az időt, mikor a tűnő estének pompájában oly gyönyörű a múlt, de megérezzük, hogy itt nemcsak holt kövek történelme nyílik fel, hanem lábunk előtt kavarog a modern szellemi élet ezernyi áramlata. Szeretnénk tudni, hogy mit hoz magával az éjszaka és milyen lesz a reggel, a holnap..."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 200 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!