TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
Az emberiség története. Az ősembertől napjainkig

: Az emberiség története. Az ősembertől napjainkig

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1931

Kiadó:

Dante Könyvkiadó

Kategóriák:

Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

472 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Kedves Olvasóm! Mikor tizenkét vagy tizenhárom éves fiú voltam, az egyik nagybácsim, aki megkedveltette velem a könyveket és képeket, megígérte egyszer, hogy elvisz egy nevezetes kirándulásra. Arról volt szó, hogy együtt fölmegyünk a rotterdami öreg Szent Lőrinc templom tornyába. Igy történt, hogy egy szép napon a sekrestyés egy akkora kulccsal, mint amekkora a Szent Péteré lehetett, kinyitott egy titokzatos ajtót. "Majd ha újból lejönnek és ki akarnak menni" - mondotta - "akkor húzzák meg a csengőt.", avval csikorogva becsukta mögöttünk az ajtót s elválasztott bennünket az uccai lármától. Benne voltunk az új és különös tapasztalatok világában. (...) Életemben először pillantottam meg a nagyvilágot. Azóta, ahányszor csak alkalmam volt erre, mindig fölmásztam a torony tetejére és mindig újból élveztem. Kemény munka volt, de mindig megérte a fáradságot. (...) A történelem a Tapasztalás hatalmas tornya, melyet az Idő épített föl az elmúlt korok végtelen mezőinek közepén. Nem olyan konnyű dolog följutni ennek a régi épületnek a tetejére és élvezni a teljes áttekintést. Itt nincs felvonógép, de hiszen a fiatal lábak erősek és megtehetik ezt az utat. És most átadom nektek a kulcsot, amelyikkel kinyithatjátok az ajtót. Ha majd lejöttök a toronyból, meg fogjátok érteni az én lelkesedésem okát.

leírás:

A gerincén kb. 3 cm hosszú szakadás.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!