TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
Csaták

: Csaták

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Park Kiadó

Kategóriák:

Egyetemes történelem Hadtörténelem Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Szemtanú

Terjedelem:

63 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635301820

tartalom:

"Jelen kötetünk egy eredeti és izgalmas új kézikönyv a történelem legfontosabb csatáiról. Nagyszerű egyenruhákról, fegyverekről készült színes fotók és látványos csataképek engednek bepillantást a gigászi küzdelmekbe, így az olvasó a történelem "szemtanújává" válik. FIGYELJÜK MEG az indiai ötélű tőrkést; a teljes szamuráj vértezetet; a kitüntetéseket a világ minden részéről; a "sárkányágyút"; a sebész amputáló fűrészét. ISMERJÜK MEG a különbséget ágyú és mozsár között; hogyan használták a léggömböt felderítésre; hogyan változtatták meg a tűz; fegyverek a háborút; hogyan alakult meg a Vöröskereszt. FEDEZZÜK FEL hogyan vált a nehézkes muskétából nagy pontosságú mesterlövészpuska; mit rejtett a tarsoly; hogyan sütötték el az ágyút; miért voltak a zászlók olyan fontosak és a csaták sok más érdekességét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!